kunstig intelligens
i praksis

Som leder i Norge i dag kan du ikke la være å forholde deg til kunstig intelligens, den vil bli den viktigste drivkraften for vekst og overlevelse i årene fremover.

Kunstig intelligens vil påvirke alle bransjer og virksomheter. Mye spennende skjer i virksomheter i Norge allerede. De store selskapene har dedikert satsing på kunstig intelligens. Det dukker opp stadig nye og spennende bedrifter, det er ambisiøse satsinger mellom universiteter og næringsliv.

Delta på konferansen og hør gode eksempler fra norske virksomheter som har tatt i bruk kunstig intelligens i en praktisk hverdag.

Noen ekspertuttalelser;

  • I følge analyseselskapet Gartner, vil kunstig intelligens utføre arbeid til en samlet verdi av 26 000 milliarder kroner i 2021

  • Accenture sier i en rapport - AI er fremtiden til vekst. Bedrifter som tar i bruk kunstig intelligens vil kan øke lønnsomheten med 38% i snitt innen 2035.

  • PWC hevder at AI vil gjøre verdensøkonomien 160 billioner dollar større innen 2030.

  • McKinsey sier at den årlige forretningsverdien av kunstig intelligens kan nå 50.000 milliarder kroner

  • I en studie fra Capgemini Research Institute viser at AI-skeptiske bedriftsledere kan være et hinder for større utbredelse av kunstig intelligens i bedriftene. Mange ledere lar være å ta i bruk kunstig intelligens på grunn av kunnskapsmangel og misforståelser.

     

4. desember 2019 @ Hotel Continental
Kl 08:30 - 12:00

Stortingsgata 24/26


 
 

Hvorfor delta

På konferansen vil du få høre om gode eksempler, kundecaser og praksis fra norsk næringsliv. Lær hvordan din bedrift kan bruke kunstig intelligens til å øke bedriftens inntekter, redusere kostnadene og styrke din markedsposisjon.


Hvem møter du

På konferansen møter du toppledere og fagfolk som er godt i gang med kunstig intelligens. Både små og store selskaper er til stede. Her møter du nåværende og fremtidige samarbeidspartnere, kunder og konkurrenter. Møt noen av de skarpeste hodene innen kunstig intelligens i Norge.

 

Påmelding


 

Foredragsholder / tekst


 

Foredragsholder / tekst


 

Foredragsholder / tekst

 

 

Ønsker du å være partner eller utstiller på vår konferanse?

Kontakt: event@hegnar.no 


Våre samarbeidspartnere: