atferds-konferansen 2019

Hvordan dramatisk kunne forbedre prestasjoner og bli ekspert på et område som er viktig for deg!

Kom og bli inspirert av verdens ledende ekspert på prestasjonsutvikling, og forskeren bak begrepet «10.000 timers regelen»: Prof. Anders Ericsson, forfatter av boken «Peak, Secrets from the new science of expertise».

Hans tilnærming til læring og ytelse er fundamentalt annerledes enn hvordan vi tradisjonelt har tenkt om å lære noe nytt. Og det er ikke medfødt talent som er avgjørende!

Du trenger ikke å bli verdensmester. Det handler om å bli så god som du vil bli og ekspert på ditt felt enten du er baker, lærer, snekker, leder, selger eller annet. Men du må vite HVORDAN du trener for å bli god!

Opplev en unik sammensetning og kunst på høyt nivå, vitenskapelige prinsipper og kraftige læringsstrategier om hvordan det er mulig å drive systematisk prestasjons-utvikling på individ, team og organisasjonsnivå.

Få uvurderlige råd om målsetting, tilbakemeldinger, hvordan identifisere mønstre, utholdenhet og egenmotivasjon.

 

6. mai @ Hotel Bristol
Kl 08:30 - 16:00


Priser

Early Bird: kr 3 900,- eks. mva frem til 31.01.2019 (ordinærpris kr 5 400,- eks. mva)
Studentpris: kr 790,- eks. mva

 

Er vi prisgitt vårt talent?

I de fleste yrker, innen idrett, musikk og naturvitenskap finnes det mennesker som viser ekstraordinære evner. Vi kalle dem gjerne spesielt begavet eller talentfulle. Men Mozart var ikke født med absolutt gehør og brødrene Ingebrigtsen kan ikke bare satse på talent. Det handler i stedet om mye, og ikke minst riktig trening. Dette viser Anders Ericsson i sin banebrytende forskning.

Fra tidlig 1990-tallet har han gjort mer enn noen annen psykolog i moderne tid for å fremme forståelsen av hva som skal til for at du kan få markant forbedring innen hvilket som helst område der du ønsker å bli skikkelig god! Hans arbeid blir ansett som den mest kraftfulle tilnærming for å forbedre ytelse og prestasjon som hittil er funnet.

Ericssons forskning fokuserer på den virkelige verden, og han forklarer i detalj, med eksempler, hvordan hver og en av oss kan bruke prinsippene på jobb, i privatlivet eller på idrettsbanen. Hans banebrytende arbeid gir oss «en blåkopi» for å mestre det viktigste og mest utviklende arbeidet som finnes; å bli litt bedre hver dag!

Hvem bør delta?

For ledere som er ansvarlig for utvikling og oppnåelse av prestasjoner innen salg, HR, ledelse eller produksjon. Privat eller offentlig sektor.

Hvorfor delta?

Ericssons forskning og råd kan brukes for å lære og forbedre viktige områder hurtigere og lettere. Hvor langt er egentlig opp til oss selv.

På konferansen vil du ta del i den nyeste forskningen innen ferdighetsbygging og utvikling av topp prestasjoner:

  • Den faktiske rollen som «naturlig talent» spiller i suksess.

  • Den mest effektive måten du kan praktisere en ferdighet eller aktivitet slik at du faktisk blir bedre.

  • Hvordan forbli motivert til å fortsette den tiden det tar for å utvikle en reell ferdighet eller evne.

  • Sannheten bak 10.000 timers reglen.

  • Forskjellen mellom tradisjonell prestasjonsutvikling og A. Ericssons «Deliberate Practice».

 

Hvem møter du:

 
579px-Arve_Tellefsen.jpg

Arve Tellefsen

En av verdens fremste fiolinister og Norges første professor i fiolin ved Norges Musikkhøgskole, begynte å spille fiolin som 6 åring. Han studerte ved musikkonservatoriet i København og debuterte i 1959 i Universitets aula i Oslo.

Tellefsen er en internasjonal solist på høyeste nivå som konsertmester og kammermusiker, og har i løpet av en mangeårig karriere turnert i hele verden og spilt med flere av verdens fremste orkestre og dirigenter. Han har utgitt flere plater og mottatt mange priser, blant annet fem Spellemannspriser.

Ved siden av å være teknisk briljant, er det hans unike varme og vibrerende tone og hans lidenskapelige intensitet som har gjort ham anerkjent og elsket over hele verden.

I 1989 startet han sin egen Oslo Kammermusikk Festival, den første i sitt slag i Norge. Den er en enorm suksess og tiltrekker seg internasjonale toppartister fra hele verden.

KjetilBjerkestrand2.jpg

Kjetil Bjerkestrand

Musiker, komponist, plateprodusent.

Han har laget musikk til 12 kinofilmer og mange TV-serier, flere av dem i samarbeid med Magne Furuholmen. I over 10 år hadde han et tett samarbeid med Ivo Caprino, og komponerte musikken til alle hans supervideograf-filmer. Han har komponert flere konsertverker, bl.a. bestillingsverket Memento Mori, som ble urframført under Olavsfestdagene i Trondheim 2012.

Bjerkestrand har arrangert musikk for artister så forskjellige som a-ha, Satyricon, Ray Charles, Dee Dee Bridgewater, Dance With A Stranger, Sissel Kyrkjebø, Autolaser, Jon Lord, Oslofilharmonien, Trondheimsolistene, Mormon Tabernacle Choir bl.a.

Siden 2010 har han hatt et tett samarbeid med Keith Emerson og arrangerer hans musikk for symfoniorkester.

Sammen med saksofonist Tore Brunborg har han gitt ut to album med julemusikk og salmer og han har produsert album for bl.a. Anne Grete Preus, Lynni Treekrem, Morten Harket, og Herborg Kråkevik.

 

 
 Dr. Anders Ericsson

Dr. Anders Ericsson

Dr. Anders Ericsson

Anders Ericsson, PhD er Conradi Eminent Scholar og Professor i psykologi ved Florida State University, Som verdens fremste autoritets på ekspertise, har han i 30 år studert ekstraordinære prestasjoner på områder som musikk, sjakk, medisin og sport – og hvordan topp utøvere oppnår overlegen ytelse gjennom anskaffelse av komplekse kognitive mekanismer og fysiologiske tilpasninger gjennom utvidet bevisst, målrettet praksis («Deliberate Practice»). Gjennom hans arbeid ser vi klart hva som skiller de som yter til gjennomsnittet, og de som er i verdensklasse.

Ericsson fikk sin PhD i Sverige, og er Fellow of the Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences, the American Psychological Association, the Association for Psychological Science og medlem av The Royal Swedish Academy of Engineering Sciences.

Hans forskning er bredt omtalt i Scientific American, Time, Fortune, Wall Street Journal og New York Time, og er en inspirasjon og guide til læring verden over.

 

 
 Peter André Haaland

Peter André Haaland

Peter André Haaland - Dagens konferansier

Peter André Haaland er en erfaren leder og coach med et sterkt engasjement for mestring og læring. Han har lang erfaring som landslagstrener og jobber etter gullstandard prinsippet; #treningtrumfertalent#. André har mer enn 20 års ledererfaring og militær utdannelse med stabs – og masterstudier fra Luftkrigsskolen, i tillegg til trenerstudiet fra Norges Idrettshøgskole og personaladministrasjon fra Høgskolen på Lillehammer.

Som ung offiser tok André fatt på en lang karriere i ulike roller, der nye utfordringer hele veien ga muligheter til utvikling og læring. Han har flere tjenestegjøringer internasjonalt og vært sentral i flere av de store omstillingene av Forsvaret. Som konsulent har han allerede etablert seg som en nysgjerrig og innsiktsfull ledercoach med forankring i atferdsøkonomien. Han har lang erfaring med å skape mestring gjennom læring og læringsmentalitet og holder foredrag om tematikken trening og talent.

 

 
 Jon Ivar Johansen

Jon Ivar Johansen

Jon Ivar Johansen - Innleder og avrunder konferansen

Jon Ivar er anerkjent kapasitet i Norden innen kunde - og serviceorientering, prestasjonsutvikling og atferdsøkonomi. Han er en av Norges ledende atferdsanalytikere. Jon Ivar har skrevet til sammen 14 fagbøker innen kundelojalitet, prestasjonsutvikling og atferdsøkonomi.

De mest kjente er «Kunden som partner» (1993), «Kultur for Gull» (2003), «noXuse» (2006), «Less Is More» (2010), og nå sist bestselgeren «Mestringskoden» (Hegnar Media 2015). Han er flere ganger kåret til en av Norges beste foredragsholdere på disse områdene.

Jon Ivar er utdannet fra Hærens Krigsskole og Bedriftsøkonomisk Institutt. Han var i flere år leder i ulike virksomheter og avsluttet leder karrieren som utviklingsdirektør i SAS. Senere har vært gründer, og har startet og solgt 3 IT selskaper. Han er nå i gang med sitt fjerde; NUDGEit.

Han har i 15 år vært i ledelsen av Nero alpinklubb, klubben til Aksel Lund Svindal, som trener og sportslig leder. Alpint er hans lidenskap.

 

 
mestringskoden-boken.jpg

MESTRINGSKODEN skrevet av Jon Ivar Johansen

Fikk du ikke med deg boka «Mestringskoden» ved forrige konferanse, eller har du lyst til å gi et eksemplar til noen som skal forbedre sine prestasjoner? Da kan du få den gratis på konferansen.

 
 

Ønsker du å være partner eller utstiller på vår konferanse?

Navn *
Navn

Våre samarbeidspartnere: