Eiendoms-utvikling

- trender 2020

For 5 år på rad samler vi bransjens skarpeste hoder.
Hvilke trender ser de innen eiendomsinvesteringer i året som kommer?

På konferansen vil foredragsholderne gi deg et bedre beslutningsgrunnlag for investering i næringseiendom i 2020. Vel møtt!

22. november 2019 @ Grand Hotel, Oslo
Karl Johans gate 31
Tid: Kl. 08:30-12:00

Se stemningsfilm fra fjorårets konferanse på Grand Hotel:

 
 

Programmet blir løpende oppdatert utover høsten 2019:

 
Trygve Hegnar

Trygve Hegnar

Trygve Hegnar // Hegnar Media

Dagens konferansier.


 
Petter Stordalen  Foto: Marte Garmann

Petter Stordalen
Foto: Marte Garmann

Petter Anker Stordalen // CEO i Strawberry og Styreleder i Nordic Choice Hotels

Hvordan utvikler markedet for hotell og kjøpesentra seg?
Hvilke suksessfaktorer bør man vektlegge i dette markedet?

Petter Stordalen i samtale med Trygve Hegnar - "Skavlan stil"

Petter Anker Stordalen er en norsk hotelleier, investor, eiendomsutvikler, bærekraftskapitalist og entreprenør. Stordalen startet karrieren som jordbærselger på torget i Porsgrunn, og er grunnlegger av et av Nordens største hotellkonserner med mer enn 200 hoteller og over 16000 ansatte, Nordic Choice Hotels. Stordalen eier også investeringsselskapet Strawberry.


 
Vibeke Ahlsand

Vibeke Ahlsand

Vibeke Ahlsand // Næringsdirektør // Oslo S Utvikling AS

Helhetlig byutvikling viser seg å være god butikk

Utviklingen av Bjørvika er nybrottsarbeid på flere områder. Det har blitt tatt noen grep og det har ikke vært risikofritt. Men det viser seg å være lønnsomt. Og det ser lovende ut også fremover. Oslo S Utvikling (OSU) forvandler Bjørvika fra veikryss og havn til Oslos nye sentrum. Ambisjonen er at Bjørvika skal bli Norges mest attraktive nærings- og boligområde. OSU er største utvikler av eiendomsarealene i Bjørvika, har bl.a utviklet Barcode, og er i ferd med å utvikle ytterligere næringseiendom og boliger i Bjørvika.

Vibeke Ahlsand er næringsdirektør i Oslo S Utvikling og har ansvar for utvikling av næringseiendommene og -byggene, nye konsepter og markedsansvar for næringsmarkedet. Vibeke har Master of Science i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Hun kommer fra stillingen direktør for marked og merkevare i OSU, har vært produktdirektør i Posten/Bring og har tidligere også vært i Cap Gemini og CRM leder i Telenor. Vibeke er også styreleder i Oslo Metropolitan Area og styremedlem i VisitOslo


 
Bård Bjølgerud

Bård Bjølgerud

Bård Bjølgerud // CEO og Partner // Pangea Property Partners

Det norske og nordiske eiendomsmarkedet - i år og fremover.

Etter flere års oppgang og høy aktivitet står eiendomsmarkedet og aktørene foran vanskelige valg. Å skape god avkastning i kombinasjon med moderat risiko er vanskeligere enn før. Hvilke muligheter og utfordringer finnes? Bør man gasse eller bremse? Hvem kjøper og hvem selger - og hvem står ganske stille?

Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjonene i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009.


 
Anne Sofie Bjørkholt

Anne Sofie Bjørkholt

Anne Sofie Bjørkholt // Partner // BAHR

Alternativ eiendom – tenk utenfor vante bokser

Eiendomsinvesteringer er mer enn prestisjebygg med lang leiekontrakt. Det er også infrastruktur, finansielle eiendomsprodukter, eiendom som service og som markedsføringskanal. Eiendom inngår i større sammenhenger og investor kan etablere denne sammenhengen. Slik skapes merverdier. Men det krever nytenkning, uvante vinklinger og nye kontraktsmodeller. Bli med inn i en alternativ eiendomsverden.

Anne Sofie Bjørkholt har betydelig erfaring innen fast eiendoms rettsforhold, plan- og bygningsrett, selskapsrett, skatt og avgift og transaksjonsarbeid. Hun har tidligere arbeidet i Skattedirektoratet hvor hun hadde ansvar for Lignings ABC. Bjørkholt arbeider med større eiendomsutviklingsprosjekter (bolig og næring), strukturering av eiendomsselskaper, leieavtaler og transaksjoner/forhandlinger. I slike prosjekter dekker Bjørkholt også skatt, merverdiavgift, dokumentavgift og selskapsrettslige forhold i tillegg til fast eiendoms rettsforhold.
 

 
Thomas Due

Thomas Due

Thomas Due // Head of Real Estate Norway // Nordea

Smarte løsninger for bruk av fremmedkapital

Hvordan man låner penger til eiendomsinvesteringer betyr mye for risiko og avkastning. Det finnes flere kilder til fremmedkapital, og det bør være en aktiv holdning til ulike risikofaktorer og strukturer.

Nordea sitter sentralt midt i dette markedet, både i Norge og i de øvrige nordiske landene. Dermed ser banken hvordan de mest profesjonelle og suksessrike innretter seg, både i enkeltprosjekter og for større porteføljer.

Thomas Due er Head of Real Estate for Nordea i Norge, og styrer dermed en stor utlånsportefølje til næringseiendom, med de fleste ledende aktørene på kundelisten. I tillegg følger Thomas mange av de største eiendomsselskapene i resten av Norden, bla gjennom deltagelse i kredittkomiteer. Tidligere har han jobbet i DNB Livsforsikring (Vital) som direktør for bedriftsmarkedet på Østlandet og Storkundesegmentet. Før dette var han i shippingbransjen, bla som ass.banksjef i DNBs shippingdivisjon og som prosjektmegler i R. S Platou. Thomas er utdannet siviløkonom fra NHH.


Ønsker du å være partner eller utstiller på vår konferanse?

Kontakt: event@hegnar.no / Tlf. 40 20 14 14 (Thomas)


Hovedsponsor:

 
 
 
 

Partnere og utstillere: