Kom i gang med Facebook-annonsering

Hvordan selge dine produkter og tjenester
på en lønnsom måte på Facebook?

Facebook brukes av 80% av Norges befolkning minst én gang om dagen.

Facebook-eksperten Thomas Moen, vil gi deg tips og råd på hvordan du kan komme i gang med Facebook-annonsering. Han vil gi deg teknikker på hvordan du kan sikre deg at du faktisk går i pluss på annonsene dine.

Thomas vil gå grundig gjennom tre konkrete strategier du kan ta i bruk samme dag.

Noe av det han vil dele med deg:

  • Hvilke produkter selger bra via Facebook, hvilket prisnivå bør man ligge på og hvordan får du noen til å kjøpe ikke bare rimeligere produkter, men produkter som koster mye penger.

  • Salgstrakten Thomas bruker på 90% av kundene sine, og som i nesten alle tilfeller har halvert kostnaden per salg innen 2 måneder .

  • Hvorfor en blueprint av kampanjeoppsettet han bruker, er som skreddersydd for det norske markedet, og som amerikanske eksperter bare klør seg i hodet av, fungerer så bra som det gjør.


I forkant av frokostseminaret vil du få sjekklister og instruksjoner for hva som må være på plass før du kan begynne å annonsere, alt ved hjelp av lister og videoer som forklarer deg steg for steg.


Du trenger ingen erfaring eller teknisk kompetanse for å få noe ut av dette. Om du har kjørt annonsering fra før, eller vil komme i gang - du vil få masse ut av dette frokostseminaret.


På slutten av seminaret har vi satt av tid hvor Thomas vil besvare spørsmål du måtte ha.


 
Photo by Vilde Bang Foss / Vilde Media

Photo by Vilde Bang Foss / Vilde Media

Thomas Moen

Thomas Moen er en velkjent personlighet i den norske markedsføringsbransjen. Han er ofte på norsk TV og radio, og hans nettkurs i digital markedsføring tas av over 2000 norske bedrifter hvert år.

Han har gjennom årene jobbet for store selskaper som Tine, Orkla, Disney, Nike og Telia for å nevne noen. Han har også en av de mest nedlastede podcastene i businessdelen i Norge, som i all hovedsak dekker Facebookannonsering.

 

 

Dato: 26. april 2019 @ Hegnar Media
Hoffsveien 70 A, Smestad

Tid: Kl 08:30 - 10:00


Pris: kr 650,- eks. mva (inkludert enkel frokost)

Begrenset med plasser - meld deg på i dag!
Benytt deg av skjema under for påmelding til frokostseminaret: