Konferanser og arrangement for næringslivet.
Burgund_web.png

Vinmessen Burgund-challenge

Burgund, området hvor kanskje verdens beste vin lages, stiller med over 100 eksempler av hvite og røde viner som du får smake. På andre siden av rommet finner du over 150 eksempler på vin også laget av Burgund-druene (Pinot Noir og Chardonnay) fra andre deler av verden - som i tillegg menes å konkurrere med Burgund i pris og kvalitet.
Burgund-challenge 2018 blir et mekka for Pinot Noir- og Chardonnay-elskere! 

21. september @ DOGA


InteriørDagen 2018

Litt over middels interessert i interiør? Lyst til å møte likesinnede til en inspirerende dag? Møt dyktige bransjefolk som deler sin erfaring innen; interiør, trender og design, men også foto, mat, arkitektur og sosiale medier. Vi sees!

22. september @ Latter


cyber-toppbilde.jpg

Cyber Security - en sikker digital fremtid

Du kan ikke snu den teknologiske utviklingen – ta sikkerhet på alvor! Delta på konferansen, bli inspirert av ekspertene, hør hvordan andre bedrifter har løst utfordringene, og få med deg nyttige tips og råd.

18. oktober @ Grand Hotel


Workshop: Innovasjon 2.0

Er du blant de som tror at innovasjon ikke kan måles?

Identifiser din virksomhets vekstpotensial ved å delta på workshop! Her vil du få tatt Open Innovation Assessment testen (OIA), få målt din ROI – Return on Innovation og høst bedre resultater raskere.

13. november @ Hegnar Media


Eiendomsutvikling - trender 2019

Hva mener bransjens skarpeste folk om eiendomsinvesteringer i året som kommer? Få et bedre beslutningsgrunnlag på Grand Hotel 23. november.

23. november @ Grand Hotel


dreamstime_l_20341682.jpg

Fremtidens regnskap og økonomi

Digitalisering av regnskap og økonomi
Regnskap og økonomi har jobbet med digitalisering de siste 10 årene. Viktigste driver for dette har vært de skybaserte ERP-systemene. I løpet av de senest ti årene har de skybaserte økonomissystemene nærmest blitt allemannseie blant de mindre bedriftene. Nå er de store bedriftene også på vei opp i skyen.

Det siste året er robotisering som begrep kommet for fullt. Først og fremst handler det om «Robotic Process Automation» eller RPA. Her benyttes en softwarerobot, installert på en PC, til å automatisere oppgaver som gjøres manuelt av ansatte i dag.

Neste steg er utviklingen av såkalt kunstig intelligens. Her er det snakk om maskinlæring hvor man skal lære systemet og foreta beslutninger basert på historikk og logaritmer. Når dette kommer på plass har man ifølge ekspertene havnet i en helt ny liga.

På konferansen «Fremtidens regnskap og økonomi» vil flere av Norges fremste eksperter fortelle hvilke trender som vil prege det kommende året i bransjen.

Sett av datoene allerede nå, mer informasjon kommer.

Sted og dato: 28. november, kl 8.30 - 12.00, @ Gamle Museet, Dronningensgate 4


Flere planlagte konferanser 2018

05. desember: GDPR - Erfaringer og kundecaser

 

Ønsker du å være partner eller utstiller på en av våre konferanser?

Kontakt: event@hegnar.no 

 

Suverent! God, komprimert info fra dyktige analytikere! God stemning og atmosfære på hele arrangementet! Toppkarakter! Tusen takk!
— Besøkende på Investordagen 2016
 

Tidligere arrangement

 
Alt i alt meget bra, både servering og mat, og hyggelige gjester som har noe felles. Så var meget hyggelig. Gleder meg til neste gang!
— Besøkende på Investordagen 2016
 

Konsekvent gode tilbakemeldinger

% av besøkende som er "fornøyd" eller "svært fornøyd"