Se på boligen din med nye øyne!

Litt over middels interessert i interiør? Lyst til å møte likesinnede til en inspirerende dag? Møt dyktige bransjefolk som deler sin erfaring innen; interiør, trender og design,
men også foto, mat, arkitektur og sosiale medier. Vi sees!

 

22. september 2018 @ Latter
Holmens Gate 1, Oslo

Kl 12:00 - 16:00


Allerede bekreftede foredragsholdere

Program oppdateres fortløpende!


 
Oyunn5.jpg

Øyunn Hrasky // Redaktør i InteriørMagasinet

Øyunn Hrasky startet opp InteriørMagasinet i 1994 med Norges første livsstils interiørmagasin. Hun har vært magasinets redaktør siden og satt sitt personlige preg på bladet, ikke minst gjennom sine ledere.

Hun vil åpne dagen med et foredrag om tendenser og strømninger i tiden innen interiør og livsstil.  
 


 
LindaSteenStort.jpg

Linda Steen // CEO og eier av AS Scenario Interiørarkitekter MNIL

Linda Steen og hennes firma SCENARIO Interiørarkitekter jobber med alt fra privatboliger til store prosjekter, og har blant annet ansvar for innredningen av Munch museet, Deichmann Bjørvika og Det nye Regjeringskvartalet. De har flere ganger vært representert i Andrew Martins bok Interior Design Review sammen med verdens fremste interiørarkitekter. A+O Publishing har også utgitt en egen bok om SCENARIO Interiørarkitekter, og arbeidene deres har vært publisert i en rekke magasiner, inklusive Interiørmagasinet.

For folk flest er Linda kanskje mest kjent fra TV programmet Superoppusserne, hvor hun hjelper familier med upraktiske boliger. Hun er dyktig på funksjonelle rom- og planløsninger og på å skape hjem som setter livskvalitet i sentrum.

Linda Steen mener at interiørarkitektur dreier seg om å skape scener for ulike aktiviteter og situasjoner i livene våre. Måten vi lever på er hele tiden i utvikling. Interiørarkitektens viktigste oppgave er derfor å forstå tidsånden og behovene våre, slik at vi kan skape de riktige rammene rundt folks hverdag. Linda vil derfor snakke om hvordan vi tenker, når vi skaper nye omgivelser som vi mener gir økt livskvalitet.


 
86290_0102_sv_hv.jpg

Elin Fossland // Interiørarkitekt og driver Arkitekt Fossland 

Elin Fossland er en anerkjent interiørarkitekt og har flere ganger vært presentert i den årlige utgaven av Andrew Martins bok Interior Design Review sammen med verdens fremste interiørarkitekter. Hun har hatt mange interiør reportasjer i InteriørMagasinet og har også utgitt boken Elin Fossland interiører.

Elin vil ta for seg interiør som rammen rundt livene våre. Hun følger selvfølgelig med på trender, men velger ofte å styre unna, fordi hun ønsker å skape tidløse interiører som varer. For Elin er det viktig at interiøret forteller en historie om både fortid og nåtid, samtidig som det viser vei for fremtiden. I dette perspektivet vil hun snakke om den personlige tilnærmelsen og det gode liv.


 
Unknown.jpeg

Fotografen Aina C Hole og Monica Bjerkerud Sjøli // Sporenstrek reklame

Monica B Sjøli, eier av Sporenstrek og Aina C Hole er henholdsvis stylist og fotograf med hovedfokus på mat. Begge har en dyp estetisk sans som gjenspeiles i deres arbeid og deres vakre matstudioer på Bryn i Oslo, - N4 og Studio Ask. Der har de innredet med hjertet og begge skapt unike arbeidsplasser der kundene helst vil flytte inn!

De jobber med foto for reklame, film og redaksjonelle serier og har en lang karriere bak seg med stor kompetanse på feltet.

De er intenst opptatt av det sanselige og foto av mat trigger alle sanser. Både syn, lukt og smak er med når bilder lages. De er opptatt av miljø og trender og vil snakke om arbeidsprosessen frem til ferdig bilde og hvordan magien skapes.
 


 
snorre.jpg

Snorre Stinessen // Arkitekt

Arkitekt Snorre Stinessen utvikler prosjekter som er bevisst på omgivelsene og menneskene som bor i rommene. Det har resultert i spektakulære bygg og her hjemme er han kanskje mest kjent for hytter som trekker inn naturen og gir fantastiske naturopplevelser. Stinessen har vunnet en rekke internasjonale priser for sine prosjekt.

Snorre skal snakke om arkitektur i forhold til funksjon og omgivelser. Han er opptatt av å skape gode rom, noe han mener handler om å tørre å definere rommenes funksjon. Med utgangspunkt i arbeidene sine, vil han vise hvordan de handler om å tilpasse seg funksjonelle behov og omgivelsene hvor interiør og eksteriør danner en helhet. Han henter ofte inspirasjon fra tradisjonell byggekunst og mener at moderne bygg og dagens regelverk har viktig lærdom å hente her.


 
Karina08_BW.jpg

Karina Holmen // Medeier og daglig leder i interiørbutikken Eske

Medeier og daglig leder i interiørbutikken Eske, Karina Holmen, er levende opptatt av interiør. I tillegg til å drive butikken gjør hun både private og kommersielle innredningsprosjekter. Hun er brukt som ekspert i både trykt presse og TV, senest som dommer i bolig-konkurransen HUSET på TV2.

Med visuell inspirasjon tilgjengelig på enhver tenkelig platform blir vi konstant påvirket når det gjelder våre hjem. Trender kommer og går i stadig høyere tempo, og mangfoldet av stiler er til både glede og fortvilelse når man skal finne kjernen i det som passer en selv best.

Karina viser hvordan enkle grep og en gjennomført bruk av farger, lys, detaljer, planter og produktutvalg gjør det lettere å skape et helhetlig og personlig sluttresultat – uansett hvilken stil man velger.


 
oddvarskjeveland.jpeg

Oddvar Skjæveland // Psykolog

Psykolog Oddvar Skjæveland jobber med bolig, byutvikling og arbeidsplass, med fokus på mennesket i det fysiske miljøet. Innenfor fagfeltet arkitekturpsykologi har han skrevet en doktorgrad om hvordan fysiske trekk ved boligen former relasjonene i familien og mellom naboer. Han er kjent for å formidle kunnskap i en enkel og engasjerende form.


Oddvar vil snakke om hvordan arkitektur og psykologi samspiller. Boligen vår er et viktig verktøy i livsløpet, med tanke på økonomi, nettverk, karriere, helse, aldring, kjærlighet og familie. Den er mye mer enn funksjon og estetikk. Den bærer i seg mange drømmer, og mye av vår identitet. Derfor er det også så viktig at vi har arkitekter som greier å fange dette, i smått og stort.


 
Nico_red.jpg

Dagens konferansier, Nicoline Thilert // AD i InteriørMagasinet

Nicoline har jobbet som AD i Interiørmagasinet siden 2010. Hun har designutdannelse fra Cambridge og kom til Interiørmagasinet rett fra jobb som designer i London. Hun har alltid hatt en brennende interesse for interiør og arkitektur. Nicoline vil lede oss gjennom dagen.


Ønsker du å være partner eller utstiller på Interiørdagen 2018?

Kontakt: event@hegnar.no


Våre samarbeidspartnere: