IMBannerEvent2018.png


Vi inviterer til en inspirerende og lærerik dag!

Litt over middels interessert i interiør? Lyst til å møte likesinnede til en inspirerende dag? Møt dyktige bransjefolk som deler sin erfaring innen InteriørMagasinets temaer; interiør, trender og design, men også foto, mat, arkitektur og sosiale medier. Vi sees!

 

22. september 2018 @ Latter
Holmens Gate 1, Oslo

Kl 12:00 - 16:00


Allerede bekreftede foredragsholdere

Program oppdateres fortløpende!


 
Oyunn_Hrasky_ny.jpg

Øyunn Hrasky // Redaktør i InteriørMagasinet

Øyunn Hrasky startet opp InteriørMagasinet i 1994 med Norges første livsstils interiørmagasin. Hun har vært magasinets redaktør siden og satt sitt personlige preg på bladet, ikke minst gjennom sine ledere.

Hun vil åpne dagen med et foredrag om tendenser og strømninger i tiden innen interiør og livsstil.  
 


 
LindaSteenStort.jpg

Linda Steen // CEO og eier av AS Scenario Interiørarkitekter MNIL

Interiørarkitekt Linda Steen er CEO og eier av AS Scenario Interiørarkitekter MNIL med 30 ansatte, men kanskje mest kjent for folk flest fra tvprogrammet Superoppusserne hvor hun hjelper familier med upraktiske boliger. Hun er dyktig på funksjonelle rom- og planløsninger og på å skape hjem som setter livskvalitet i sentrum.


 
86290_0102_sv_hv.jpg

Elin Fossland // Interiørarkitekt og driver Arkitekt Fossland 

Interiørarkitekt Elin Fossland er en av Norges ledende interiørarkitekter og har flere ganger vært presentert i den årlige utgaven av Andrew Martins bok Interior Design Review sammen med verdens fremste interiørarkitekter. Elins stil er tidløs samtidig som hun er opptatt av nye trender og uttrykk. Hun har hatt mange interiør reportasjer i InteriørMagasinet.

Hva er bokvalitet? Hvordan skape et personlig hjem? Hvordan tenker en interiørarkitekt når hun tar fatt på et oppdrag? Elin Fossland deler sin kompetanse og kommer med sine tanker.


 
Unknown.jpeg

Fotografen Aina C Hole og Monica Bjerkerud Sjøli // Sporenstrek reklame

Fotografen Aina C Hole har lang erfaring fra redaksjonelle og kommersielle oppdrag. Hun jobber hovedsakelig med fotografering av mat og jobber mye sammen med Monica Bjerkerud Sjøli i Sporenstrek reklame as som leverer alt fra skisser, art-direction, oppskrifter, matlaging og styling. Begge er opptatt av det estetisk, vakre utrykket i miljø og mat og har både sammen og hver for seg levert matreportasjer til InteriørMagasinet. 


 
Nicoline_Thilert.jpg

Dagens konferansier, Nicoline Thilert // AD i InteriørMagasinetØnsker du å være partner eller utstiller på Interiørdagen 2018?

Kontakt: event@hegnar.no