Se på boligen din med nye øyne!

Litt over middels interessert i interiør? Lyst til å møte likesinnede til en inspirerende dag? Møt dyktige bransjefolk som deler sin erfaring innen; interiør, trender og design,
men også foto, mat, arkitektur og sosiale medier. Vi sees!

 

22. september 2018 @ Latter
Holmens Gate 1, Oslo

Kl 12:00 - 16:00


Allerede bekreftede foredragsholdere

Program oppdateres fortløpende!


 
Oyunn5.jpg

Øyunn Hrasky // Redaktør i InteriørMagasinet

Øyunn Hrasky startet opp InteriørMagasinet i 1994 med Norges første livsstils interiørmagasin. Hun har vært magasinets redaktør siden og satt sitt personlige preg på bladet, ikke minst gjennom sine ledere.

Hun vil åpne dagen med et foredrag om tendenser og strømninger i tiden innen interiør og livsstil.  
 


 
LindaSteenStort.jpg

Linda Steen // CEO og eier av AS Scenario Interiørarkitekter MNIL

Interiørarkitekt Linda Steen er CEO og eier av AS Scenario Interiørarkitekter MNIL med 30 ansatte, men kanskje mest kjent for folk flest fra tvprogrammet Superoppusserne hvor hun hjelper familier med upraktiske boliger. Hun er dyktig på funksjonelle rom- og planløsninger og på å skape hjem som setter livskvalitet i sentrum.


 
86290_0102_sv_hv.jpg

Elin Fossland // Interiørarkitekt og driver Arkitekt Fossland 

Interiørarkitekt Elin Fossland er en av Norges ledende interiørarkitekter og har flere ganger vært presentert i den årlige utgaven av Andrew Martins bok Interior Design Review sammen med verdens fremste interiørarkitekter. Elins stil er tidløs samtidig som hun er opptatt av nye trender og uttrykk. Hun har hatt mange interiør reportasjer i InteriørMagasinet.

Hva er bokvalitet? Hvordan skape et personlig hjem? Hvordan tenker en interiørarkitekt når hun tar fatt på et oppdrag? Elin Fossland deler sin kompetanse og kommer med sine tanker.


 
Unknown.jpeg

Fotografen Aina C Hole og Monica Bjerkerud Sjøli // Sporenstrek reklame

Monica B Sjøli, eier av Sporenstrek og Aina C Hole er henholdsvis stylist og fotograf med hovedfokus på mat. Begge har en dyp estetisk sans som gjenspeiles i deres arbeid og deres vakre matstudioer på Bryn i Oslo, - N4 og Studio Ask. Der har de innredet med hjertet og begge skapt unike arbeidsplasser der kundene helst vil flytte inn!

De jobber med foto for reklame, film og redaksjonelle serier og har en lang karriere bak seg med stor kompetanse på feltet.

De er intenst opptatt av det sanselige og foto av mat trigger alle sanser. Både syn, lukt og smak er med når bilder lages. De er opptatt av miljø og trender og vil snakke om arbeidsprosessen frem til ferdig bilde og hvordan magien skapes.
 


 
snorre.jpg

Snorre Stinessen // Arkitekt

Arkitekt Snorre Stinessen utvikler prosjekter som er bevisst på omgivelsene og menneskene som bor i rommene. Det har resultert i spektakulære bygg og her hjemme er han kanskje mest kjent for hytter som trekker inn naturen og gir fantastiske naturopplevelser. Stinessen har vunnet en rekke internasjonale priser for sine prosjekt. 


 
Karina08_BW.jpg

Karina Holmen // Medeier og daglig leder i interiørbutikken Eske

Medeier og daglig leder i interiørbutikken Eske, Karina Holmen er levende opptatt av interiør og i tillegg til butikken gjør hun både private og kommersielle innredningsprosjekter. Hun er brukt som ekspert i både trykt presse og på TV, senest som dommer i bolig-konkurransen HUSET på TV2. 


 
oddvarskjeveland.jpeg

Oddvar Skjæveland // Psykolog

Psykolog Oddvar Skjæveland jobber med bolig, byutvikling og arbeidsplass, med fokus på mennesket i det fysiske miljøet. Innenfor fagfeltet arkitekturpsykologi har han skrevet en doktorgrad om hvordan fysiske trekk ved boligen former relasjonene i familien og mellom naboer. Han er kjent for å formidle kunnskap i en enkel og engasjerende form.


 
Nico_red.jpg

Dagens konferansier, Nicoline Thilert // AD i InteriørMagasinet

Nicoline har jobbet som AD i Interiørmagasinet siden 2010. Hun har designutdannelse fra Cambridge og kom til Interiørmagasinet rett fra jobb som designer i London. Hun har alltid hatt en brennende interesse for interiør og arkitektur. Nicoline vil lede oss gjennom dagen.


Ønsker du å være partner eller utstiller på Interiørdagen 2018?

Kontakt: event@hegnar.no


Våre samarbeidspartnere: