NyIDLogo.jpg

 

For 3. år på rad samler vi Norges beste analytikere, aksjestrateger, forvaltere og investorer til Investordagen 2018. 

I 2018 som i tidligere år vil Investordagen gi et omfattende overblikk over det kommende året, på tvers av sektorer, med konkrete analyser og aksjetips - samt tilbakeblikk på om fjorårets spådommer viste seg å stemme eller ikke.

Foredragsholderne og paneldeltakerne inviterer til en interaktiv, spennende og lærerik konferanse!

13. juni 2018 @ Oslo Konserthus
Kl 15:30 - 20:30

Munkedamsveien 14

Rabatterte Early bird-billetter er tilgjengelige frem til 31. januar 2018!


Allerede bekreftede foredragsholderne
på Investordagen 2018:

Hele programmet vil bli gjort tilgjengelig januar 2018.
 


 
138247.jpg

Trygve Hegnar og Eline Hvamstad // Hegnar Media

Trygve Hegnar og Eline Hvamstad er konferansierer for 3. året på rad og vil lede publikum gjennom et tett program av foredrag og analyser. 


 
130941.jpg

Kjetil Holta // Holta Invest

Kjetil Holta, er eier og styreleder i det privateide norske investeringsselskapet, Holta Invest, som har røtter tilbake til 1890-tallet. Selskapet forvalter en portefølje på rundt 2,1 milliarder kroner (2016) som er bredt investert i blant annet konsum, farmasi, sjømat, Active Brands, eiendom, telekom og obligasjoner. Holta Invest hadde driftsinntekter på 7,3 milliarder kroner i 2016, og fikk et resultat etter skatt på 341 millioner kroner.

Kapital har rangert Kjetil Holta som Norges 52. rikeste med en formue på 4,1 milliarder kroner.

På Investordagen 2018 vil Kjetil Holta dele sin investeringsstrategi. Holta vil gå i dybden på hva Holta Invest ser etter i nye investeringer og hvilke lærdommer de tar med seg fra tidligere år inn i fremtiden.


 
tohnl3csmuyjgof62rdd.jpg

Petter Stordalen // Strawberry

Petter Stordalens forretningsimperium Strawberry består av 11 selskaper som opererer innenfor ulike forretningsområder. Konsernet investerer hovedsakelig innenfor eiendom, finans, hotelldrift og kunst.

Kapital har rangert Petter Stordalen som Norges 9. rikeste med en formue på 21,5 milliarder kroner.

Petter Stordalen vil med sitt gründerengasjement og investeringsperspektiv delta i en debatt ledet av Trygve Hegnar under Investordagen 2018.


 
58596.jpg

Frode Strand-Nielsen // FSN Capital 

Oppkjøpsfondet FSN Capital fokuserer på kjøp av mellomstore selskaper i Norden og ble grunnlagt av Frode Strand-Nielsen og Cato A. Holmsen i 1999. Frode Strand-Nielsen er managing partner i selskapet, som i dag har 21 milliarder kroner under forvaltning.

Aura Light, VITA, Fitness World, Active Brands og ByggHemma Group er blant selskapets nåværende investeringer.

Frode Strand-Nielsen stiller på Investordagen 2018 for å fortelle hvordan hans selskap, FSN Capital, går frem for å identifisere gode investeringscase - med et spesielt fokus på investeringer i en stadig mer digital verden og næringsliv.


 
107361.jpg

Stig Myrseth // Dovre Forvaltning

Stig Myrseth grunnla meglerhuset Orion Securities i 1999. For ti år siden ble det solgt til Terra-Gruppen (nå Eika-gruppen), hvor han jobbet som analysesjef frem til 2011. Han er grunnlegger og leder av Dovre Forvaltning.

Myrseth har slått markedet år etter år, presenterer sine aksjevalg i Finansavisen ukentlig - og 13. juni deler han sine beste aksjetips for det påfølgende året på Investordagen 2018.

 


 
MonicaMæland.jpg

Monica Mæland // Nærings- og fiskeridepartementet

Statsråd Monica Mæland har ansvaret for å utforme en fremtidsrettet næringspolitikk. Hun har tidligere vært byrådsleder i Bergen (2003-2013), kommunalråd i Bergen (1999-2003) og arbeidet som advokat. I tillegg har Mæland innehatt styreverv i bl.a. Husbanken, KLP Fondsforvaltning AS og Vest-Norges Brusselkontor AS. Mæland er utdannet jurist ved Universitetet i Bergen.

Monica Mæland vil delta i en debatt ledet av Trygve Hegnar under Investordagen 2018.


NB! Programmet oppdateres og vil slippes i sin helhet i januar 2018. Ønsker du å være partner eller utstiller på vår konferanse?

Kontakt: event@hegnar.no 


Våre sponsorer:

 
 

Se aftermovie fra forårets event: