NyIDLogo.jpg

 

For 3. år på rad samler vi Norges beste analytikere, aksjestrateger, forvaltere og investorer til Investordagen 2018. 

I 2018 som i tidligere år vil Investordagen gi et omfattende overblikk over det kommende året, på tvers av sektorer, med konkrete analyser og aksjetips - samt tilbakeblikk på om fjorårets spådommer viste seg å stemme eller ikke.

Foredragsholderne og paneldeltakerne inviterer til en interaktiv, spennende og lærerik konferanse!

13. juni 2018 @ Oslo Konserthus
Kl 14:00 - 20:30

Munkedamsveien 14


 

Program

 

14:00 Registreringen åpner
14:25 Trygve i samtale med studentene
14:45 Vorspiel med Pengepodden
15:30 Åpning av INVESTORDAGEN 2018
15:35 Oljemarkedet
15:55 Børsbildet
16:10 Makropanelet
16:35 Pause
16:55 Analytikerne
17:35 Krypto
17:50 Pause
18:20 Forvalterne
19:05 Pause
19:25 Paneldebatt «Et godt land å investere i?»
19:50 Slik gjør jeg det – Kjetil Holta
20:30 Takk for i dag.


 
Foto: Iván Kverme

Foto: Iván Kverme

Trygve Hegnar og Eline Hvamstad // Hegnar Media

Trygve Hegnar og Eline Hvamstad er konferansierer for 3. året på rad og vil lede publikum gjennom et tett program av foredrag og analyser. 


 
Foto: Iván Kverme

Foto: Iván Kverme

Kjetil Holta // Holta Invest

Kjetil Holta, er eier og styreleder i det privateide norske investeringsselskapet, Holta Invest, som har røtter tilbake til 1890-tallet. Selskapet forvalter en portefølje på rundt 2,1 milliarder kroner (2016) som er bredt investert i blant annet konsum, farmasi, sjømat, Active Brands, eiendom, telekom og obligasjoner. Holta Invest hadde driftsinntekter på 7,3 milliarder kroner i 2016, og fikk et resultat etter skatt på 341 millioner kroner.

Kapital har rangert Kjetil Holta som Norges 52. rikeste med en formue på 4,1 milliarder kroner.

På Investordagen 2018 vil Kjetil Holta dele sin investeringsstrategi. Holta vil gå i dybden på hva Holta Invest ser etter i nye investeringer og hvilke lærdommer de tar med seg fra tidligere år inn i fremtiden.


 
tohnl3csmuyjgof62rdd.jpg

Petter Stordalen // Strawberry

Petter Stordalens forretningsimperium Strawberry består av 11 selskaper som opererer innenfor ulike forretningsområder. Konsernet investerer hovedsakelig innenfor eiendom, finans, hotelldrift og kunst.

Kapital har rangert Petter Stordalen som Norges 9. rikeste med en formue på 21,5 milliarder kroner.

Petter Stordalen vil med sitt gründerengasjement og investeringsperspektiv delta i en debatt ledet av Trygve Hegnar under Investordagen 2018.


 
Foto: Eivind Yggeseth

Foto: Eivind Yggeseth

Frode Strand-Nielsen // FSN Capital 

Oppkjøpsfondet FSN Capital fokuserer på kjøp av mellomstore selskaper i Norden og ble grunnlagt av Frode Strand-Nielsen og Cato A. Holmsen i 1999. Frode Strand-Nielsen er managing partner i selskapet, som i dag har 21 milliarder kroner under forvaltning.

Aura Light, VITA, Fitness World, Active Brands og ByggHemma Group er blant selskapets nåværende investeringer.

Frode Strand-Nielsen stiller på Investordagen 2018 for å fortelle hvordan hans selskap, FSN Capital, går frem for å identifisere gode investeringscase - med et spesielt fokus på investeringer i en stadig mer digital verden og næringsliv.


 
Foto: Dovre Forvaltning

Foto: Dovre Forvaltning

Stig Myrseth // Dovre Forvaltning

Stig Myrseth grunnla meglerhuset Orion Securities i 1999. For ti år siden ble det solgt til Terra-Gruppen (nå Eika-gruppen), hvor han jobbet som analysesjef frem til 2011. Han er grunnlegger og leder av Dovre Forvaltning.

Myrseth har slått markedet år etter år, presenterer sine aksjevalg i Finansavisen ukentlig - og 13. juni deler han sine beste aksjetips for det påfølgende året på Investordagen 2018.

 


 
Torbjørn Røe_Isaksen.jpg

Torbjørn Røe Isaksen // Næringsminister

Torbjørn Røe Isaksen er næringsminister og har ansvaret for å utforme en fremtidsrettet næringspolitikk. Han har tidligere vært kunnskapsminister (2013-2017). 

Torbjørn Røe Isaksen vil delta i en debatt ledet av Trygve Hegnar under Investordagen 2018.


 
Foto: Lise Åserud

Foto: Lise Åserud

Peter Hermanrud // Sjefstrateg // Sparebank 1 Markets

Peter Hermanrud er sjefstrateg i Sparebank 1 Markets. Han er meget respektert i investormiljøene og har i flere år på rad – også i år, blitt kåret til Norges beste strateg av Kapital.
På Investordagen 2018 vil Hermanrud gi et innblikk i hva vi kan vente oss i aksjemarkedet i nærmeste fremtid, og trekke frem hvilke sektorer han anser som mer eller mindre attraktive i det korte bildet.

 


 
Foto: Iván Kverme

Foto: Iván Kverme

Henriette Trondsen // Analytiker // Arctic Securities

Henriette Trondsen er aksjeanalytiker i Arctic der hun følger IT, media og telekom. Hun har tidligere jobbet i Fondsfinans og Nordea Markets som analytiker. Henriette sitter også i Stockman komiteen, som bedømmer investor kommunikasjonen til børsnoterte selskap. Hun har en  AFA-grad og master fra NHH samt noen fag fra Yale University. 
 
Henriette vil dele hvilke trender hun ser innen sektoren og sine aksjetips for det påfølgende året på investordagen 2018.


 
    Foto: Eivind Yggeseth

 

Foto: Eivind Yggeseth

John Olaisen // Analysesjef // ABG Sundal Collier

John Olaisen er analysesjef i ABG Sundal Collier. Han har tidligere jobbet som analytiker i Terra Securities og Carnegie, der han også var Head of Research. Olaisen er utdannet siviløkonom fra Fribourgh University i Sveits og er Autorisert FinansAnalytiker (AFA) og regnes for å være en av Norges aller beste på offshore-, subsea- og oljeaksjer.
 


 


 
Foto: Iván Kverme

Foto: Iván Kverme

Jarand Rystad // CEO // Rystad Energy

Jarand Rystad startet konsulentselskapet Rystad Energy i 2004. Selskapet regnes for å være blant verdens mest anerkjente analysemiljøer for oljebransjen.
Rystad er managing partner i selskapet, og har vunnet en rekke priser for sitt arbeid.
For tredje året på rad han åpner Investordagen 2018 med sin innsikt og perspektiv på oljemarked, -pris og -utsikter.


 
Foto: Eivind Yggeseth

Foto: Eivind Yggeseth

Preben Rasch-Olsen // Analytiker // Carnegie

Preben Rasch-Olsen startet i Carnegie i 2005. Tidligere jobbet han i Handelsbanken som analytiker. Han har en MSc fra Handelshøyskolen BI og er Autorisert FinansAnalytiker (AFA) og regnes av Kapital for å være Norges beste på konsum, medier, cruise og biotek.
 


 
Foto: Brian Cliff Olguin

Foto: Brian Cliff Olguin

Erica Blomgren // Chief Strategist // SEB

Erica Blomgren er sjefstrateg i Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) Norge. Blomgren har en master fra Stockholm School of Economics. Hun jobbet tidligere som rentestrateg i SEB i Stockholm.
 
Blomgren vil delta i en makrodebatt ledet av Trygve Hegnar og Eline Hvamstad.
 


 
WL-W_photo_Danske-Bank_Frank-Jullum_93A8777_hires-1024x683.jpg

Frank Jullum // Sjeføkonom // Danske Bank

Frank Jullum er sjeføkonom i Danske Bank. Han har utdannelse fra Universitet i Oslo, har tidligere vært sjeføkonom i Danske Markets, og arbeidet som makroanalytiker i Nordea.
 
Jullum vil delta i en makrodebatt ledet av Trygve Hegnar og Eline Hvamstad.
 


 
Foto: Prognosesenteret

Foto: Prognosesenteret

Nejra Macic // Makroøkonom // Prognosesenteret

Nejra Macic er makroøkonom ved Prognosesenteret. Nejra har en mastergrad i samfunnsøkonomisk analyse fra Universitetet i Oslo, med studieopphold ved Universitat Pompeu Fabra i Barcelona. Hun arbeider med analyser av bygge- og anleggsmarkedene samt makroøkonomiske vurderinger.
 
Macic vil delta i en makrodebatt ledet av Trygve Hegnar og Eline Hvamstad.
 


 
Foto: Eivind Yggeseth

Foto: Eivind Yggeseth

Kolbjørn Giskeødegård // Senioranalytiker // Nordea Markets

Kolbjørn Giskeødegård er senioranalytiker i Nordea Markets. Han har master fra Nord Universitetet, og har tidligere jobbet som analytiker i Christiania Bank og Kreditkasse.
Giskeødegård regnes som en av Norges beste analytikere innen fisk og sjømat, og fikk 1. plass for sjømatdekning på Kapitals store analytikerkåring i januar 2018. 


 
torbjornbulljensen.jpg

Torbjørn Bull Jenssen // Menon Economics

Torbjørn Bull Jenssen har en master i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo og SOAS (University of London). Han er ansatt i Menon Economics som seniorøkonom, er deres ekspert på Bitcoin og Blockchainteknologi, og jobber mye med analyser knyttet til finans, innovasjon og digitalisering.

På Investordagen skal han holde et innlegg om kryptovaluta.Ønsker du å være partner eller utstiller på vår konferanse?

Kontakt: event@hegnar.no


Hovedsponsor:


Våre sponsorer:


Utstillere:

Se aftermovie fra  Investordagen 2017: