LinkedIn workshop

VINN FLERE KUNDER, SKAP EN PROFESJONELL MERKEVARE OG SKAP ETT NETTVERK SOM SELGER FOR DEG OG DIN BEDRIFT!

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke det til å utvikle både karriere og forretningsmuligheter. I denne workshopen skal vi hjelpe med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte bedriftens LinkedIn-satsing til neste nivå, slik at dere kan bruke plattformen til å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle alles karrierer.

Innhold

  • Lære ansatte  hvordan de kan bruke LinkedIn bedre i sin profesjonelle hverdag for å bli mer effektive og øke synligheten til bedriften.

  • Få konkrete arbeidsoppgifter som på dagen gir resultat på hver deltagers individuelle LinkedIn profil.

  • Sett sammen en lengre plan som gjør at bedriften kan jobbe langsiktig med de ansatte og LinkedIn, og hvordan de strategisk under en lengre periode kan få det til.

  • Lære de ansatte hvordan de bruker LinkedIn for å bygge et kvalitativt nettverk som gir bedriften tilgang til enda flere forretningsmuligheter


 

Dato: 14. februar 2019 @ Hegnar Media
Oscarsgate 27, Oslo

Tid: Kl 08:30 - 12.30

Pris: kr 2 600,- pr deltaker

Har du deltatt på frokostseminar 29. januar får du kr 500,- i rabatt på deltakeravgiften. Ta kontakt med event@hegnar.no for å få rabattkode til påmelding.

 

 
 Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson

Som foredragsholder stiller Norges fremste LinkedIn ekspert Christoffer Bertilsson. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.

Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder.