LinkedIn

Bruker du LinkedIn på riktig måte?

KOM IGANG MED STRATEGISK BRUK AV LINKEDIN I 2019/2020!

Alle norske ledere og gründere ønsker å komme i kontakt med de rette beslutningstakerne, og den beste business-kanalen er LinkedIn. Likevel er det fortsatt få norske bedrifter som utnytter mulighetene denne profesjonelle, sosiale medieplattformen tilbyr.

Under dette frokostseminaret skal vi hjelpe deg med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din LinkedIn-satsing til neste nivå. Med riktig bruk av plattformen vil du kunne skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle din karrière.

Innhold

I løpet av frokostseminaret går vi gjennom det grunnleggende du behøver å kunne for å bruke LinkedIn på riktig måte, slik at det gir flere forretningsmuligheter for deg og din virksomhet.

Du kommer til å lære:

  • Hvordan du kan bruke LinkedIn for å utvikle ditt profesjonelle nettverk

  • Hva du faktisk må gjøre på LinkedIn for å gjøre deg interessant

  • En enkel metode for å knytte deg til kvalitetskontakter på LinkedIn

  • Rett måte for å legge ut oppdateringer på LinkedIn for å skape maksimalt engasjement

  • Hvordan du selger profesjonelt på LinkedIn, så du bygger langsiktige relasjoner som leder till mer lojale kunder

  • 5-stegs metodikken for din LinkedIn suksess og hvordan du bruker LinkedIn til å skape ny business

Les artikkel på Hegnar Agenda: 2019 - Året du bør satse på LinkedIn og KapiTalt: Enormt potensial for de som griper muligheten


Dato: 5. desember 2019 @ Hegnar Media
Hoffsveien 70 A, Smestad

Tid: Kl 08:30 - 10:00
Pris: kr 550,- eks. mva (inkludert enkel frokost) 
Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson

Som foredragsholder stiller Norges fremste LinkedIn ekspert Christoffer Bertilsson. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.

Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder.

 

LinkedIn er den rette og beste businesskanalen! Ta tak nå og sats strategisk på LinkedIn i 2019 – sørg for at du ikke blir hengende etter.

 
20190129_083528.jpg